Prijsanalyse bitcoin: Nieuwe wetgeving – Iex.nl


En ook deze week val ik weer van de ene verbazing in de andere. Op IEX.nl/crypto is het ronduit druk. Vele malen drukker dan in een ‘gewone’ (lees: saaie) cryptoweek. Wat is er toch aan de hand?

Zijn de goudgekkies en de ‘echte beleggers’ dan toch spontaan geïnteresseerd geraakt in crypto’s, of komen ze vooral op dit discussion board langs als ramptoerist?

Glazen bol

Hoe dan ook, de argumenten in de reacties op dit discussion board zijn over het algemeen behoorlijk steekhoudend. Waar ik de reaguurders enkele jaren geleden liever kwijt dan rijk was, kan ik er tegenwoordig toch behoorlijk exhausting om lachen.

Ik probeer in te schatten hoe het sentiment op dit ‘grijze’ gedeelte van IEX.nl is. We kunnen Bakkiepleur inmiddels indelen in de categorie ramptoerist: “Eindstand op lange termijn is al lang bekend: $zero,00.”

Wat is dit toch een heerlijk discussion board. Het is zo lekker onderbouwd ook, wie wil dat nou niet…

Nu wil ik niet stellen dat ik al mijn analyses tot…Read full story