Prijsanalyse bitcoin: Geen paniek! – Iex.nl


Vorige week zette ik mijn frustraties over de uiterst saaie cryptomarkt uiteen. Zo was het ‘internet-niet gevoel’ na een miskoop ineens te vergelijken met het sentiment op de cryptomarkt. Nu – precies een week later – is het huilen met de pet op, zou je kunnen stellen.

Die millennials waar ik vorige week over sprak en waar ik overigens zelf een van ben, die houden van bitcoin. En daarmee doel ik niet alleen op de potentie van bitcoin als betaalmiddel – zonder tussenkomst van een derde partij – maar ook op de potentie met betrekking tot de koers. Of misschien zelfs wel vooral de mogelijkheden van de koers.

The sky is the restrict

Zo kon een kleine 100 euro in 2013 je in 2017 bijna 20.000 euro opbrengen. Zeer aantrekkelijk als u het mij vraagt. The sky is the restrict. Je kan immers ‘slechts’ je inleg verliezen, terwijl je opwaartse potentie veel hoger is.

Spannend, uitdagend en dynamisch, zo vinden millennials. En als het dan even stilvalt – een koersdaling of stijging…Read full story