Bitcoin (BTC) koers weekanalyse: Waar koop ik de dips? – Crypto Insiders


“De pattern is bullish maar een pull again is zeer waarschijnlijk”. Zo eindigde ik de column afgelopen week. Niet veel later begon de koers van bitcoin aan haar retrace. Een pull again die aanvankelijk even arduous ging maar ook weer snel help vond rond de $7450, waarna de koers stabiliseerde rond de $7800. Hoewel de retrace nog niet echt heeft doorgezet verwacht ik niet dat het hier ophoudt. Vandaag wil ik bespreken waarom en op welke niveaus ik interesse heb mijn lengthy posities te vergroten. Let’s go!

Afgelopen week hadden we het erover wat jouw visie is voor bitcoin. Het is je visie die leidend moet zijn voor je strategie. Is je visie dat bitcoin helemaal niets waard is in de toekomst dan is deze column dus niet voor jou, need dips dien je dan niet te kopen maar tops dien je te verkopen (brief promoting). Daarnaast dien je jezelf ook af te vragen hoe je wenst te verdienen aan jouw visie. Wil je dit bijvoorbeeld doen door te traden (dagelijks de grafieken bestuderen en…Read full story